تبلیغات
علیرضا اسماعیل زاده - خواص سبزی های مختلف
علیرضا اسماعیل زاده
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
                                                        
فلفل سبز:
در هر صد گرم فلفل سبز 770 واحد ویتامین A وجود دارد در نوع قرمز آن این رقم خیلی زیاد است. هر چه فلفل قرمزتر و تازه تر باشد ویتامین های آن بیشتر است.
 
چغندر:
چغندر خواص ضد سرطانی دارد و مقدار زیادی اسید فولیک در آن یافت می شود. چغندر ملین و آرامش دهنده است و برای درمان التهاب مثانه، یبوست بواسیر و بیماری های پوستی مصرف می شود هم چنین چغندر برای رفع کم خونی بسیار مفید است. در یکصد گرم چغندر خام 9/9 گرم مواد مغذی، 335 میلی گرم پتاسیم، 16 میلی گرم کلسیم، 20 واحد ویتامین A و صد میلی گرم ویتامین C وجود دارد. زیاده روی در خوردن چغندر باعث بروز دل پیچه می شود و برای معده مضر است.

کلم بروکلی:
کلم بروکلی یکی از سبزیجات پر خاصیت و سرشار از مواد مغذی است و برای ارتقای سلامتی انسان فواید بی شماری دارد.کلم بروکلی، تعداد، اندازه و تکثیر تومورهای سرطانی را به طور چشمگیری کاهش می دهد در نتیجه از ابتلا به سرطان به خصوص سرطان سینه، معده، روده بزرگ، رکتوم و ریه پیشگیری می کند.کلم بروکلی دارای مقادیر زیادی فیبر، کاروتینوئید، ویتامین K- CA است که از اثرات مخرب رادیکال های آزاد در بدن پیشگیری می کند. هم چنین از آلزایمر، بیماری قلبی، آرتریت جلوگیری می کند و فرآیند پیری را به تأخیر می اندازد.
 
مقادیر بالای فیبر موجود در کلم بروکلی برای افراد دیابتی بسیار مفید است و کلسیم موجود در آن به اندازه کلسیم موجود در شیر است بنابراین مصرف آن برای افرادی که دچار پوکی استخوان یا کمبود کلسیم هستند بسیار مفید است.
 
شلغم:
شلغم دارای ویتامین CBA و عناصری مانند فسفر، کلسیم، گوگرد، منیزیوم و ید است.
شلغم حاوی نشاسته پروتئین و سلولز است. مصرف شلغم برای مبتلایان به بیماری دیابت مفید است و خام آن را می توان به عنوان انسولین گیاهی مصرف کرد.
 
شلغم به دلیل داشتن خاصیت میکروب کشی و ضد ویروسی در پیشگیری و معالجه سرماخوردگی مفید و خلط آور است. در زمستان به طور حتم باید از شلغم استفاده کنید تا با مصرف آن خود را در تمام سال در برابر بیماری ها بیمه کنید.
 
شلغم قدرت بیمار را بالا می برد و در مداوای بیماری های پوستی مؤثر است. در هر صد گرم شلغم حدود 22 کالری انرژی، 268 میلی گرم پتاسیم، 36 میلی گرم ویتامین C و 463 گرم کربوهیدرات وجود دارد.
 
هویج:
هویج به دلیل دارا بودن مواد مغذی متعدد برای سلامت بدن بسیار مفید است و خاصیت ضد فشار خون بالا دارد.
ماده مغذی مفید برای بدن که در این گیاه یافت می شود شامل بتاکاروتن ویتامین BKCE، پتاسیم، منگنز، سدیم، فلوراید، منیزیوم، آهن و ... است.
 
هویج برای سلامت معده و طحال مفید است. شب کوری، سرفه، سرماخوردگی و نفخ طولانی مدت را درمان می کند. مصرف هویج خطر بیماری قلبی و انواع سرطان را کاهش می دهد.
 
هویج انرژی زیادی به بدن می بخشد و هویج خام خاصیت ضدعفونی کنندگی نیز دارد. بتاکاروتن موجود در هویج برای چشم و تقویت بینایی مفید است. آب تازه هویج، استرس و خستگی مفرط را برطرف می کند. برای پوست، مو و استخوان مفید است.
هویج اسهال را درمان و آب هویج از بروز عفونت های متعدد جلوگیری می کند.




نوع مطلب :
برچسب ها : خواص سبزی،
لینک های مرتبط :
alireza esmailzadeh
شنبه 26 اسفند 1391
یکشنبه 31 اردیبهشت 1396 05:43 ق.ظ
Excellent, what a weblog it is! This webpage presents helpful data to us,
keep it up.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر




آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی